Eva och Karin promenerar vid Brunnsviken i Stockholm

Välkommen till Mats blogg

Jag heter Mats Hagwall och den här bloggen handlar om mig, min familj, resor, träning och allt annat som pågår i livet. Jag är född i Stockholm men bor sen drygt 30 år bor i ett radhus i Lund tillsammans med Eva. Våra två barn, Jesper och Karin, bor i Stockholm. Jag är pensionär två dagar i veckan men måndag till onsdag jobbar jag med utbildningar för personal vid Lunds universitet.


 • Om Johan och Augusta

  av

  i

  Johan och Augusta levde ett långt liv i Härnösand, Drevja, Björkobäck och Bräcke. De fick 11 barn, Märta drev handelsbod, Ester tog hand om Johan på äldre dar.

 • Bryggeriet i Västervik

  av

  i , ,

  Centralbryggeriet i Västervik grundades 1817 var igång till en bit in på 1960-talet. 1871-1878 drevs det av Johan Petter Hagvall och hette då Hagvalls bryggeri.

 • Tidslinje för Emilia Fredrika

  av

  i , ,

  Jag har gjort en tidslinje för släkten Wiman som går över fyrahundra år och tio generationer från 1616 till 2023. Det är kul, spännande och snyggt.

 • Nyputsad Strindbergslampa

  av

  i

  Nyputsad Strindbergslampa i skick som ny. Ett arv från pappa som gick bort i julas. Kul när arvegods kan komma till användning igen.

 • Goda energikakor

  av

  i

  Enkelt och snabbt recept på jättegoda energikakor som är perfekta att ta med på vandringar och utflykter med både barn och vuxna.