En vanlig onsdag

av

i

En vanlig onsdag men ändå inte. Det har varit ovanligt mycket på jobbet sista tiden och jag känner stressen smyga sig på. Bestämde mig tillslut att inte ta på mig för mycket så jag kontaktade chefen för att få hjälp att prioritera.

Det gick fint och blev väl mottaget. Jag blev av med en större uppgift så nu tror och hoppas jag att det kan bli lättare att hantera fram till sommaren. Man tänker sig att det ska lugna ner sig i livet så här på väg mot ålderns höst och pensionen men det verkar inte riktigt omvärlden ta hänsyn till :).

Kommentarer

Ett svar till ”En vanlig onsdag”

  1. Profilbild för Augusta Sidén
    Augusta Sidén

    Bra att du säger stopp säger din gamla mormorsmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *