Karin på Öland med ny hatt

Vanliga frågor

Vad är det här för sida egentligen?

Det här är en lustfylld sida som används för att jag ska kunna testa olika funktioner i WordPress. Samtidigt passar jag på att berätta lite om mig själv och min familj.

Hur gör jag om jag vill ha hjälp med min hemsida?

Det är enkelt. Hör av dig till mig och berätta vad du vill ha hjälp med så kontaktar jag dig. Kontaktuppgifter och mer information hittar du här.

Varför heter den Rabarber?

Jag vet faktiskt inte. Kanske för att det var vår när jag började skapa de här sidorna och rabarbern i vår rabatt tittade upp. Men förmodligen blev det “rabarber” mest för att det både smakar gott och är ett roligt ord.

Finns det några andra sidor om familjen Hagwall?

Ja, det finns det, du kan läsa mer om släkten Hagwalls historia på den här sidan eller ta en snabb titt på Hagwalls tidslinje. Sen finns det mer information om Mats på hagwall.com.

Är den här sidan gjord i WordPress?

Ja, det är den. Den är gjord i WordPress 6.5 och använder temat “Twenty-twenty-four”.

Hur kommer det sig att det ibland är lite rörigt här?

Sidan är till för att jag ska ha kul, experimentera med olika funktioner och att lära mig mer. Då blir det ibland både rörigt och fel. Besök gärna hagwall.com om du vill ha mer lugn och ro.

Kan man komma i kontakt med någon om den här sidan?

Det går fint, det är roligt att få återkoppling. Använd gärna kontaktformuläret.

Var har du bott tidigare i livet?

Jag har flyttat runt en del men sen drygt trettio år bor jag i Lund. Vill du veta vilka adresser jag bott på tidigare kan du se det på den här listan.

Har ni något pannkaksrecept på engelska?

Ja, det har vi faktiskt. Du hittar det här.

Hur länge ska du jobba innan du går i pension?

Planen är att jobba till jag fyller 65 år. På den här sidan kan du se exakt hur lång tid det är kvar.

Har du bestigit någon vulkan?

Ja, flera stycken och allihop i Indonesien, Gunung Bromo, Batur och Merapi. Jag har också varit uppe på Kebnekaise men det är förstås ingen vulkan. Här kan du läsa om när jag besteg Gunung Merapi på centrala Java.

Vem var egentligen Augusta?

Augusta Nordlund var min mormors mor. Hon var gift med Johan Nordlund och bodde i Ångermanland. Här kan du läsa mer om Augusta och Johan.